Online marketing consultancy

Stem uw boodschap af op de internetgebruiker


Online marketing consultancy

Stem uw boodschap af op de internetgebruikerOnline marketing consultancy

Met online adverteren is het mogelijk om internetgebruikers in verschillende fases van een aankoop- en/of beslissingsproces te bereiken. Zo kan de boodschap op de internetgebruiker worden afgestemd. Online adverteren biedt veel mogelijkheden om gericht uw doelgroep te bereiken op internet: in zoekmachines, op sociale netwerksites en vrijwel alle andere websites die advertenties tonen.

Online adverteren is voor iedereen bereikbaar. Ook met een beperkt budget zijn er diverse mogelijkheden. Zo blijven de kosten voor iedere organisatie beheersbaar.

Real Time Bidding

“Vroeger” werden online advertenties, net als de geprinte versies, ingekocht bij de uitgever. De uitgever plaatste ze vervolgens op het geselecteerde platform. Inmiddels kunt u dit als adverteerder gewoon zelf doen! De focus komt hierdoor meer te liggen op (reclame)boodschappen op maat. “Real time bidding” houdt in dat u pas betaalt op het moment dat uw advertentie weer wordt gegeven; in ‘real time’ dus. Hierdoor kunt u een relevantere advertentie tonen aan uw doelgroep, waardoor de kans groter is dat erop geklikt wordt!

Display advertising

Met display advertising zorgt u er voor dat u zichtbaar bent door het plaatsen van banners op relevante websites. Display advertising is uitstekend om in te zetten als u de naamsbekendheid van het bedrijf, product of dienst wilt vergroten. Daarnaast trekt u met display advertising ook weer nieuwe bezoekers naar de website. Via remarketing bereikt u op andere websites bezoekers die al eens de website bezocht hebben.

Wilt u ook online succes met uw display campagnes? Wij helpen u graag! 

Neem contact met ons op


ASR

Gladior heeft ASR geconsulteerd bij haar online marketing vragen

Madurodam

Gladior heeft Madurodam geconsulteerd bij haar online marketing vragen

Meer informatie?

Aan de slag met online marketing?Klantenbeoordeling