Ons verhaal

Gladior is een ervaren digitale pionier met een sterke voorliefde voor: AFAS!


Ons verhaal

Gladior is een ervaren digitale pionier met een sterke voorliefde voor: AFAS!Ons verhaal

Onze jarenlange ervaring op het gebied van online marketing en de creatie van websites en webshops, gecombineerd met deze prachtige software biedt onze klanten een uniek voordeel in het snel veranderende landschap.

Gladior werd opgericht in 1999. Zoekmachines waren toen iets ongrijpbaars, maar door het toepassen van een paar trucjes kwam je wel bovenaan in Google. Gladior was één van de eerste bureaus die hier een gedegen aanpak door ontwikkelde. 

Tegenwoordig is online véél breder dan het optimaliseren van websites voor zoekmachines en maakt het onderdeel uit van (bijna) iedere bedrijfsstrategie. 

Met ruim 19 jaar ervaring zijn we breed onderlegd in "result driven" online marketing: focus op resultaat. Hiervoor werken we met een vaste methodiek van analyse, strategie, uitvoering, monitoring en rapportage. Daarnaast zijn we Google Premier Partnet en beschikken we over diverse certificeringen in Google Adwords, Analytics, Bing en Blueconic. Ons klantportfolio is minstens zo gevarieerd: van zelfstandig ondernemers tot multinationals, verspreid over de B2C en B2B markt.

Waar het online marketing landschap groeit, innoveert Gladior mee. Nieuwe technologieën van gisteren zijn vandaag alweer achterhaald. Veel bedrijven hebben vaak niet de capaciteit om al deze ontwikkelingen op de voet te volgen en toe te passen. Hier onderscheidt onze adviesrol zich: bij welke trends moet je je aansluiten? En wat zijn ongefundeerde hypes die snel hun waarde verliezen? Naast de praktische uitvoer denken we dus ook op strategisch niveau mee over de online groei en profilering van uw organisatie.Zorgfederatie Oldenzaal

Voor Zorgfederatie Oldenzaal heeft Gladior een nieuwe OutSite gerealiseerd.


Klik hier om de site te bekijken

Karé BV

Voor Karé BV heeft Gladior een nieuwe OutSite gerealiseerd.


Klik hier om de site te bekijken

Meer informatie?

Aan de slag?


    

   

Klantenbeoordeling